Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dan Diaconescu îl susţine pe Mihai Tănăsescu pentru a câştiga colegiul Horezu

Mii de gorjeni, şi nu numai, au participat săptămâna trecută la un super-spectacol organizat de Dan Diaconescu şi PPDD pe insuliţa de pe Jiu. În ciuda temperaturilor extrem de scăzute oamenii au venit în număr mare să vadă show-ul oferit de Pepe, Irina Loghin, Petrică Mâţu Stoian şi Like Chocolate. „E nevoie de 10.000 de voturi pentru a-l bate pe Victor Ponta, iar aici, la acest spectacol, sunteţi mai mulţi decât am eu nevoie pentru a vă reprezenta în Parlament”, a spus Dan Diaconescu, care a anunţat cu această ocazie şi că, de săptămâna aceasta, vor deveni funcţionale la Târgu Jiu o “spălătorie a poporului”, dar şi un “coafor al poporului”, acolo unde doamnele se vor putea vopsi în violet, culoarea oficială a PPDD. La concert, a participat şi candidatul PPDD în Colegiul Horezu, Mihai Tănăsescu, care a spus că „este momentul ca acest partid să-şi arate forţa şi unitatea. Am venit la Tg. Jiu pentru a fi lângă liderul nostru Dan Diaconescu”. În aceeaşi ordine de idei, Dan Diaconescu s-a bucurat nespus la vedere lui Mihai Tănăsescu, despre care a spus: „Mihai Tănăsescu este unul dintre prietenii mei de suflet şi un om pe care eu şi PPDD ne bazăm. Ştiu că duce o luptă dură cu USL în Colegiul Horezu, însă sunt sigur că va ieşi învingător. Este tânăr, titrat, determinat şi cu multă putere de muncă. Oamenii din Horezu trebuie să-l voteze pe Mihai Tănăsescu”.

Dan Diaconescu vrea să intre în Cartea Recordurilor

Dan Diaconescu vrea nu numai să câştige alegerile pe data de 9 decembrie, ci şi să intre în Cartea Recordurilor. Profitând de faptul că pe 9 decembrie este şi ziua sa de naştere, candidatul PPDD pe Colegiul 6 Târgu Jiu va face un chef cu 40.000 de invitaţi. „O să intrăm cu această petrecere în Cartea Recordurilor”, le-a spus Dan Diaconescu celor aproape zece mii de oameni care au fost duminică la spectacolul de pe Insuliţă. „Să câştigaţi alegerile de ziua dumneavoastră!” Asta este urarea pe care o primeşte zilnic de zeci de ori Dan Diaconescu de la târgujienii cu care se întâlneşte în campanie. Toţi ştiu că „Ponta a pus alegerile de ziua lui domnu Dan”, pe 9 decembrie. De fiecare dată, candidatul PPDD îi invită pe târgujieni la cea mai mare petrecere pe care o va face cineva de ziua lui. „Va fi nu numai ziua mea, ci ziua în care un oraş, Târgu Jiu, a schimbat soarta unei ţări întregi. Ponta va pierde alegerile, va fi dat la o parte chiar de oamenii din PSD şi odată cu el va pica Băsescu”, spune Dan Diaconescu, care explică astfel de ce va invita 40.000 de oameni la ziua lui, care va avea loc bineînţeles în aer liber.

PROGRAMUL PARTIDULUI POPORULUI – DAN DIACONESCU PENTRU O ROMÂNIE MODERNĂ ŞI PROSPERĂ -PREZENTARE SINTETICĂ- PRIMELE 10 PUNCTE DIN 100 1. RELANSAREA ECONOMIEI NAŢIONALE 2. COMBATEREA SĂRĂCIEI ŞI A ŞOMAJULUI 3. REFORMA STATULUI ŞI A INSTITUŢIILOR PUBLICE 4. CREDIBILIZAREA JUSTIŢIEI 5. REDRESAREA AGRICULTURII 6. MODERNIZAREA SISTEMULUI SANITAR 7. REORGANIZAREA SISTEMULUI DE ÎNVĂTĂMÂNT 8. DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII NAŢIONALE 9. PROTECŢIA MEDIULUI ŞI EXPLOATAREA SURSELOR ALTERNATIVE DE ENERGIE 10. APĂRAREA ŞI PROMOVAREA INTERESELOR NAŢIONALE ALE ROMÂNIEI ÎN PLAN EXTERN