Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dan Barna vine marți la Vâlcea

Marți, 10 septembrie, Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Preşedinţia României, va ajunge la Râmnicu Vâlcea pentru a se întâlni şi a discuta cu cetăţenii despre obiectivele sale de schimbare a României din funcția de președinte al țării, dar și pentru a contribui la strângerea celor 200.000 de semnături, necesare înscrierii candidaturii sale.

În intervalul 10.00-11.30, Dan Barna va fi prezent la Târgul de la Goranu (str. Goranu, Râmnicu Vâlcea) pentru a strânge semnături alături de membrii organizațiilor locale USR și PLUS. În intervalul orar 17.00-18.00, râmnicenii îl vor putea întâlni în centrul oraşului şi în cartierul Ostroveni. Toți cei care doresc să îl cunoască personal și să îi pună întrebări legate de candidatura sa la prezidențiale sunt așteptați, așadar, în aceste locații.

Dan Barna are programată în aceeași zi o întâlnire cu presa vâlceană. Începând cu ora 12.00, acesta va susţine o conferinţă de presă la sediul USR Vâlcea din strada Nicolae Bălcescu nr. 23. Reprezentanții presei locale sunt invitați să participe și să îi adreseze întrebări.

USR PLUS Vâlcea vă așteaptă să îl cunoaşteţi pe candidatul Alianței la Președinția României şi să semnaţi pentru susținerea candidaturii sale la cea mai înaltă funcție de demnitate publică!