Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dacă va fi cazul, ŞTEFAN PRALĂ va fi vicepreşedinte al CJ

Pe surse am aflat că în şedinţa de azi a foştilor membri ai PDL se va decide numele succesorului lui Dumitru Persu la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Astfel, la şedinţa ordinară de CJ care va avea loc în această lună, pe data de 17 februarie a.c., se va alege între Ştefan Prală şi Aurel Simion. Un cuvânt greu de spus îl va avea, mai mult ca sigur, actualul copreşedinte al PNL Vâlcea, Romulus Bulacu cel care se va afla din nou între ciocan şi nicovală. Tot pe surse am aflat că preferatul celuilalt copreşedinte al liberalilor, Cristi Buican, este Ştefan Prală.

Practic, până miercuri, exista un candidat unic în persoana lui Ştefan Prală. Din varii motive, Romulus Bulacu a simţit nevoia de competiţie şi l-a introdus în cursă şi pe Aurel Simion, unul dintre contestatarii, care făcea parte din grupul de la Mihăieşti, alături de alţi lideri PDL, nemulţumiţi de prestaţia lui Bulacu în calitate de co-preşedinte al PNL. Dacă ar fi să-l parafrazăm pe avocatul Petre Ungureanu, cel care a decis să demisioneze din PDL, „Bulacu a ales să stea capră”! în faţa celuilalt co-preşedinte al PNL, Cristian Buican.

Capră – necapră, Romulus Bulacu încearcă să-şi aproprie „duşmanii”, oferindu-i lui Simion şansa de a se bate cu mult mai experimentatul Prală pentru scaunul lui Dumitru Persu. E greu, însă să te baţi cu performanţele lui Prală, atât administrative, cât şi politice. De 14 ani consilier judeţean, Ştefan Prală a bătut judeţul Vâlcea în lung şi în lat, strângând mii de mâini şi deschizând la fel de multe porţi. De fiecare dată, a avut o vorbă bună pentru cei cu care a stat de vorbă şi când a putut i-a şi ajutat pe oameni. În calitate de preşedinte al Colegiului Drăgăşani, a ridicat scorul PDL în sudul judeţului, iar în calitate de membru al BPJ, răspunzător de 5 localităţi, Prală a reuşit un record absolut: a scos cel mai bun scor electoral dintre toţi membri BPJ.

Se anunţă o şedinţă cu surprize şi vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei.