Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: Facebook Klaus Iohannis

Cum a reacționat Iohannis la jignirile aduse de un protestatar prezent la Ziua Marinei

FOTO: Facebook Klaus IohannisSe pare că președintele Klaus Iohannis începe să aibă probleme serioase de imagine. Nemulțumirile românilor în ceea ce-l privește cresc vertiginos de la o zi, la alta, și incidentul de care a avut astăzi parte o confirmă.

Prezent în Constanţa de Ziua Marinei, președintele a primit o serie de reproșuri din partea unui bărbat aflat în public. Aceasta și-a exprimat nemulțumirea cu privire la mediul ostil din țara noastră. Deși cuvintele adresate au fost unele destul de dure, președintele a trecut nepăsător pe lângă protestatar și s-a urcat în mașina sa.

”Domnul Iohannis, facem și noi ceva în țara asta? Putem să facem ceva? Nu s-a făcut nimic până în prezent. Domnu’ Iohannis, ați dus România în r***t! Nu are bun simț! Trebuia să meargă pe jos, nu cu atâta opulență, nu cu atâția SPP-iști. E prea nesimțit pentru un președinte de țară. Bătrânii mor de foame pe străzi, Constanța e condusă de clanuri interlope, Constanța e plină de gunoaie. Cred că dacă mai vociferman, SPP-ul îmi băga pumnul în gură”, a declarat bărbatul nemulțumit.