Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican: „Prima mea propunere va fi schimbarea lui Bogdan Pistol! Nu e bun de nimic!”

Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea, liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, s-a enervat groaznic la un moment dat, când a văzut că aleşii săi judeţeni nu reacţionează la ordinele sale. Cel pe care i s-a pus pata lui Buican a fost vicepreşedintele CJ Bogdan Pistol, care s-a dovedit a fi atât de slab încât nu a putut face faţă atacurilor primarilor, dar nici la cele ale lui Persu sau ale lui Cîlea. De fapt, în mare parte din şedinţă, Pistol a avut aceeaşi atitudine ca în tot mandatul său de până acum, el fiind umil, lipsit de vlagă şi fără nicio idee constructivă. Vicepreşedintele PNL a vorbit foarte puţin în şedinţele de CJ de doi ani şi jumătate încoace, el fiind unul dintre cei mai muţi aleşi judeţeni din Consiliu.

A fost nevoie însă de reacţia violentă a liderului liberal Cristian Buican, care, nervos fiind, a început să se răstească la Pistol, spunându-i să apere interesele partidului. Atunci, la un moment dat, Buican a afirmat: „Prima mea propunere va fi schimbarea lui Bogdan Pistol! Nu e bun de nimic!”.

Sigur, ulterior, Pistol a început să ia şi el cuvântul, însă de fiecare dată a căzut în penibil. Halal vicepreşedinte de Consiliu Judeţean!