Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRISTIAN BUICAN: Niciun pas înapoi! Spre victorie cu Virgil Pârvulescu

Multe se vor analiza și se vor spune în acest an electoral. Vă dați seama ce teme vor fi dezbătute în 2024, atunci când vom avea 4 tipuri de alegeri! Dar, până atunci, trebuie lămurit momentul actual. În data de 9 martie 2020, înainte ca în România să se instituie starea de urgență din cauza epidemiei de COVID-19, a avut loc Biroul Politic Național al PNL. Esența aceste întruniri a avut ca scop validarea candidaturilor la primăriile municipiilor reședințe de județ. În cadrul acelui Birou Politic s-a validat, în unanimitate, candidatura domnului Virgil Pîrvulescu. Reamintim faptul că pe dată de 2 martie 2020, Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea a decis susținerea candidaturii domnului Virgil Pîrvulescu pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Toată procedura s-a desfășurat după ce au fost analizate rezultatele cercetării sociologice efectuate la nivelul Râmnicului, cercetări ce ne-au arătat, negru pe alb, că singurul candidat cu șanse reale să îl învingă pe Mircia Gutău este Virgil Pîrvulescu. Iar, așa cum știm cu toții, statistica vorbește de la sine. Legitimitatea, așadar, continuă, iar candidatul PNL este tot mai puternic în această campanie.
Avem deplină încredere în alegerea făcută, cu atât mai mult cu cât Virgil Pârvulescu este un profesionist care deja a conturat o echipa câștigătoare în alegerile locale.
Ultimele teste electorale au demonstrat că Partidul Național Liberal a devenit principala forță politică locală, care vine în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor. PNL nu va face niciun pas înapoi și continuă marșul spre câștigul final, așa cum a pornit – alături de Virgil Pîrvulescu. Sfătuim, pe această cale, competitorii de stânga pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea să nu se mai ascundă în spatele presei , ci să își asume elucubrațiile și teoriile conspiraționiste emise. În același timp, invităm forțele politice de dreapta, care cred în valorile europene și care își doresc cu adevărat o schimbare, să se coaguleze în jurul candidatului PNL pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu! O candidatura comună, bazată pe încredere, respect și cooperare, ar însemna sfârșitul domniei lui Mircia Gutau, acest adevărat șef de plantație modern, cel care a transformat orașul râmnicenilor în propriul loc de joacă distorsionat.
Până la desfacerea lanțurilor puse de domnul Gutău orașului Râmnicu Vâlcea, PNL se concentrează pe misiunea pe care și-a asumat-o, alături de cetățeni: aceea de a repune administrația locală în slujba acestora și de a schimba imaginea municipiului Râmnicu Vâlcea! Împreună, deschidem orașul!