Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican: „Ipocrizia lui Victor Ponta nu are margini”

Liderul PNL Vâlcea Cristian Buican consideră aşa-zisa refacere a USL este doar praf în ochi, pentru că în teritoriu, PSD a început deja să facă alianţe cu alte partide. „Victor Ponta vorbeşte de continuarea parteneriatului cu liberalii doar la nivel propagandistic, când în fapt PSD începe să schimbe majorităţile în ţară. Un astfel de exemplu de ipocrizie şi minciună este cel de la Iaşi, unde PSD şi PDL au devenit parteneri pe faţă. Estimăm că nu va dura mult până când situaţii de acest gen se vor extinde în toată ţara.

PSD îşi arată adevărata faţă şi dovedeşte că singura politică după care se ghidează este obţinerea cât mai multor pârghii de putere şi nicidecum respectarea unor angajamente sau a votului românilor.

Domnul Ponta se înşală amarnic dacă îşi închipuie că românii nu remarcă şi nu vor sancţiona un asemenea comportament duplicitar şi mincinos. Îi reamintim că votul zdrobitor acordat în 2012 Uniunii Social Liberale a fost inclusiv un vot împotriva acestui tip de comportament politic ipocrit.”