Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRISTIAN BUICAN: Fostul pesedist Buşu este realist! PNL va obţine majoritatea în Consiliul Judeţean Vâlcea

Co-preşedintele PNL, deputatul PNL, Cristian Buican, consideră că Adrian Buşu, cel care va deschide lista de consilieri judeţeni ai ALDE este realist atunci când afirmă că PNL la Vâlcea va obţine majoritatea de 17 consillieri la Consiliul Judeţean.

În opinia lui Buican, după 5 iunie 2016, PNL Vâlcea va obţine o victorie electorală categorică, după care PSD-ul nu o să-şi revină prea uşor. Adrian Buşu, cel care a plecat de la PSD la ALDE, a previzionat un eşec usturător pentru Constantin Rădulescu şi social-democraţi, bazându-se şi pe o analiză în privinţa desemnării candidaţilor de primari.

„Nu este chiar cel mai bun, însă este un agent electoral realist. Avem şanse reale să obţinem 17 consilieri, având în vedere că avem peste 50 de primari, iar candidaţii noştri sunt cei mai buni. Adrian Buşu are dreptate, el face o evaluare corectă.

Este foarte modul cum candidaţii PNL vor face campanie electorală. Dacă facem greşeli, ne va scade scorul, dacă fac campanie electorală în mod corect, atunci putem obţine 17 consilieri”, susţine Cristian Buican.

În mărinimia lui, Cristian Buican consideră că PSD va obţine 11 consilieri şi că următoarea perioadă este una dificilă şi toţi trebuie să ia parte la decizie.

„Cred că în următoarea perioadă nu trebuie nimeni exclus de la decizie, având în vedere situaţia economică şi socială a judeţului. Nu trebuie exclus nimeni, chiar dacă noi am putea-o face”, a încheiat Cristian Buican.