Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto vocea valcii

CRISTIAN BUICAN: Atentat la voinţa şi votul electoratului din Râmnicu Vâlcea!

foto vocea valciiPreședintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican nu a rămas fără reacție în urma invalidării mandatului primarului ales al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău. Liderul PNL Vâlcea consideră că efectiv justiția și-a bătut joc de de votul alegătorilor din Râmnicu Vâlcea, de pe 5 iunie și că aceste bâlbe şi contradicţii între magistraţi decredibilizeză acest domeniu extrem de important în statul de drept.

Cristian Buican a mai adăugat că speră ca decizia dată să fie fost o eroare, care să fie rezolvată rapid tot de justiție.

„Ceea ce s-a întâmplat marţi la Râmnicu Vâlcea este un atentat la voinţa şi votul electoratului din Râmnicu Vâlcea.

Justiţia şi-a permis efectiv să-şi bată joc de votul alegătorilor din Râmnicu Vâlcea, de pe 5 iunie. Dacă Mircia Gutău avea vreo problemă de ordin juridic, atunci, magistraţii de la Biroul Electoral nu-i dădeau voie să candideze.

Din păcate, aceste bâlbe şi contradicţii între magistraţi decredibilizeză acest domeniu extrem de important în statul de drept.

Dorim să credem că a fost o eroare, care va fi rapid rezolvată, astfel încât Justiţia să arate că respectă voinţa poporului, votul, instrumentul fundamental al democraţiei prin care se aleg demnitarii, primarii, consilierii, clasa politică şi administrativă a unei ţări”, a precizat Buican pentru Râmnicu Vâlcea Week.