Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Crin Antonescu: „USL devenise PSD şi asociaţii”

Liderul liberal, Crin Antonescu, a vorbit, din nou, după şedinţa Regionalei pe Oltenia, despre motivele care au dus la ieşirea liberalilor de la guvernare, spunând că a existat o tendinţă de a „PSD-iza” mai întâi USL-ul, iar apoi întreaga Românie.

„Motivul fundamental pentru care noi am ieşit de la guvernare este faptul că noi nu am acceptat ca USL să se transforme în PSD şi asociaţii. Noi nu am fost niciodată asociaţi sau vreo anexă a PSD-ului, am fost un partener egal, la vedere şi un partener pentru anumite lucruri şi un anumit program. Ne-am îndepărtat de spiritul programului respectiv, care a fost marcat în cursul anului trecut de câteva legi importante, pe care noi le-am şi blocat, de altfel. Legea privind Roşia Montană, legea Amnistiei, legea descentralizării, problema portului Constanţa şi alte lucruri” – a precizat Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu a mai spus că el nu a spus minciuni alături de Victor Ponta sau de USL, dar că a fost „un sacrificiu” ca liberalii să facă o alianţă cu o formaţiune cu viziuni diferite.