Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Cretinel” are toate şansele să ajungă ministru în Guvernul Ponta

Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au avut o întâlnire cu conducerea PPDD, în urma căreia s-a ajuns la un acord de principiu. Ponta a precizat că în cursul săptămânii viitoare va fi semnat și un protocol scris între cele două partide.

Întrebat dacă este posibil ca PPDD să primească un portofoliu de ministru, Ponta a precizat: „Nu exclud așa ceva”. Premierul a spus că între PPDD și PSD va fi o „strânsă colaborare guvernamentală”. Premierul a precizat că PSD și PPDD vor face alianţe peste tot în teritoriu, în încercarea de a face majorităţi în Consiliile Locale şi Judeţene.

Intrarea la guvernare a PPDD înseamnă că oamenii lui Diaconescu vor ocupam fotolii ministeriale. Asta dacă nu cumva Ponta va mai crea vreun minister special pentru pepededişti, care să se numească „Ministerul Poporului”. Şi de ce nu, acest minister să fie condus chiar de către Marian Cristinel al nostru de la Vâlcea, căruia prietenii, în semn de alint, îi mai spun şi „Cretinel”. Considerăm că acest Cristinel de Vâlcea este foarte nimerit pentru o funcţie ministerială, dacă judecăm după modul în care conduce PPDD-ul la Vâlcea. Cretinel a reuşit să scandalizeze întreaga organizaţie judeţeană, intrând în conflict cu mai mulţi aleşi locali sau judeţeni, şi aşa puţini. Ultimul scandal pe care l-a creat Cretinel a fost cu fostul prim-procuror Teodor Trancă, care era să se termine cu un apel la 112. Cristinel l-a ameninţat pe Trancă că-l dă afară din partid, aşa cum a făcut şi cu Voicu, dacă nu votează în Consiliu Judeţean, conform intereselor lui. Nu-i aşa că profilul dumnealui moral îl recomandă pentru o funcţie ministerială? Noi zicem că da, în Guvernul Ponta îşi găseşte locul oricine!