Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Costi Rădulescu i-a suflat primarul de la Stoeneşti de sub nas lui Buican

foto Vocea ValciiLovitură sub centură pentru liderii PNL Vâlcea, care l-au pierdut pe primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă în favoarea PSD.

Transfer de senzaţie în politica vâlceană. Primarul, viceprimarul şi 5 consilieri locali din comuna Stoeneşti – Vâlcea s-au înscris la PSD, după ce odată cu ordonanţa de urgenţă 55 pentru migraţia primarilor şi a aleşilor locali, aceştia s-au declarat independenţi.

Între timp, liberalii lui Buican îl convinseseră pe Dumbravă şi colegii lui să facă politica PNL, mai mult primarului Gheorghe Dumbravă oferindu-i-se chiar poziţia de preşedinte al PNL Stoeneşti.

Adeziunile către PSD ale primarului şi viceprimarului din comuna Stoeneşti sunt din data de 23 iunie 2015. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Se pare că noul lider al PSD preferă să lucreze în mod discret la construcţia PSD. Aproape că eram hotărâţi să îl bănuim de lipsă de transparenţă însă acesta ne-a explicat că date fiind condiţiile politice actuale preferă să acţioneze în linişte şi fără prea mult spectacol. Constantin Rădulescu spune că este de mult în discuţii cu primarul din Stoeneşti şi că nu e singurul cu care s-au purtat discuţii, însă un rol definitoriu l-au avut discuţiile din ultimele zile.

Vizavi de această lovitură politică, Constantin Rădulescu a comentat: „Da, vă confirm. Primarul şi viceprimarul din comuna Stoeneşti au completat adeziunile în prezenţa mea. Mă bucur foarte tare pentru că îl apreciez pe domnul primar Dumbravă şi consider că voi avea cu dânsul un parteneriat bun, care va aduce forţă PSD. Şi domnul primar şi domnul viceprimar se vor afla în viitoare echipă de conducere a PSD la nivel de judeţ,

De asemenea, vreau să subliniez faptul că preşedinta organizaţiei PSD Băile Govora, Daniela Oteşanu, a avut o contribuţie majoră la acest nou parteneriat politic”, ne-a declarat Constantin Rădulescu.

Primarul Gheorghe Dumbravă a câştigat alegerile locale în comuna Stoeneşti în anul 2012, pe listele PC. Ulterior, în 2014, când a apărut ordonanţa de urgenţă 55 pentru migraţia primarilor şi a aleşilor locali, acesta, alături de viceprimar şi cei 5 consilieri PC, s-au declarat independenţi.