Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Copiii din Diculeşti au mare nevoie de sală de sport. Deputatul Lovin intervine la vicepremierul Suciu pentru acest obiectiv

Prin intermediul unei interpelări adresată MDRAP, deputatul Dumitru Lovin i-a atras atenţia vicepremierului Daniel Suciu că, zilele trecute, s-au împlinit doi ani de când autorităţile din comuna vâlceană Diculeşti au solicitat la CNI finanţare pentru construcţia unei săli de sport. Documentându-se în legătură cu acest subiect, parlamentarul a găsit şi o adresă din aprilie 2017, semnată de directorul general Manuela Irina Pătrăşcoiu şi de directorul de investiţii Valentin Cherăţoiu, care dădeau asigurări la acel moment că investiţia respectivă „va fi inclusă în Lista Sinteză a obiectivelor de investiţii din subprogramul „Săli de sport”.
„Stimate domnule viceprim-ministru, zilele acestea, s-au împlinit doi ani de când comunitatea din Diculeşti aşteaptă această finanţare şi nu i-a mai venit rândul. În aceste condiţii, în continuare, copiii din localitate nu au unde să-şi desfăşoare orele de sport. Este dramatic dacă, în această ţară, nu putem face nimic pentru copiii sau nepoţii noştri, dar aruncăm sute de milioane de euro pe investiţii nefolositoare”, i-a transmis Lovin ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în speranţa că acesta va lua măsuri şi va contribui la rezolvarea situaţiei.