Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rădulescu vrea masă caldă pentru elevii din ciclul primar

INTERES. Viitorul deputat de Râmnic este preocupat de soarta tinerilor şi de aceea s-a alăturat programelor pregătite de viitoarea guvernare care să vină în ajutorul elevilor.

Constantin Rădulescu este unul dintre tinerii politicieni din judeţ cu care vâlcenii au de ce se mândri. Născut şi crescut în Rm. Vâlcea, în cartierul Ostroveni, Constantin Rădulescu nu a putut să se rupă de meleagurile râmnicene, întemeindu-şi o familie acolo şi locuind şi acum pe aceeaşi scară cu părinţii săi. Are mulţi prieteni în Ostroveni, dar şi în Ocnele Mari, Băile Govora şi Mihăeşti, localităţi pe care, cu siguranţă, le va reprezenta în Camera Deputaţilor. Constantin Rădulescu sau Costi cum îi spun prietenii a fost mult timp un simplu membru al PSD Vâlcea, ajungând, după multe sacrificii şi multă muncă în campaniile electorale, preşedintele tesediştilor vâlceni, pentru ca mai apoi să treacă la seniori şi să ocupe o importantă funcţie de vicepreşedinte al PSD Vâlcea. În administraţia publică, tânărul social-democrat şi-a început ascensiunea de la Consiliul Local Municipal, acolo unde a fost remarcat de mai marii politicii vâlcene pentru opiniile sale pertinente, dar şi pentru iniţiativele ce au avut menirea de a-i ajuta pe râmnceni. Acum, de trei mandate, Costi Rădulescu îşi desfăşoară activitatea în funcţia de consilier judeţean alături de preşedintele Ion Cîlea, el fiind printre cei mai activi aleşi. De curând însă, colegii săi din PSD au considerat că tânărul Rădulescu este pregătit să mai facă un pas în faţă, de data aceasta în Parlamentul României, el fiind mandatat să candideze pentru încă un mandat de deputat în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud.

Viitorul deputat de Râmnic este preocupat de soarta tinerilor şi de aceea s-a alăturat programelor pregătite de viitoarea guvernare care să vină în ajutorul elevilor. „Din nefericire, în România, încă mai sunt probleme legate de analfabetism. În viitorul Guvern USL, eliberăm şi implementăm un program în vederea eliminării analfabetismului. Totodată, în viitoarea guvernare USL, dorim introducerea programului «Masă caldă pentru elevii din ciclul primar». Sunt  proiecte importante din programul nostru de guvernare «Pentru o Românie Puternică». Viitorul Guvern USL susţine o şcoală la standarde europene, dotată cu mijloace didactice moderne şi microbuze şcolare în fiecare comună. Tot  pentru o Românie Puternică, demarăm proiectul «Campusuri şcolare şi licee în mediul rural» care să asigure copiilor de pe o rază până la 15 kilometri servicii de educaţie până la nivel liceal, burse, cămin, cantină şi/sau transport zilnic, după caz bază sportivă şi locuinţe pentru cadre didactice” – a declarat Constantin Rădulescu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea Sud.

CLAUDIA STANCIU