Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU: Sondajul va desemna candidaţii de primar la PSD Vâlcea!

Mai sunt 5 luni până la alegerile locale din vara acestui an, iar partidele caută soluţiile cele mai bune de candidaţi cu care să vină în faţa electoratului. La Vâlcea, majoritatea primarilor PSD conduc localităţile de mai mult de 4 ani, iar aceştia vor primi din nou girul partidului pentru a candida.

În celelalte cazuri, unde există mai multe variante pentru candidaţii de primari, preşedintele Constantin Rădulescu este de părere că trebuie efectuate sondaje de opinie.

„PSD Vâlcea îşi va desemna candidaţii la funcţiile de primari pentru localităţile din judeţul Vâlcea după o ecuaţie simplă: unde nu sunt probleme şi avem toate indiciile că vom câştiga, continuăm, iar acolo unde nu avem foarte clare lucrurile sau sunt mai mulţi candidaţi care doresc să intre în cursă, facem adunare generală, iar după aceea sondaj, pentru a desemna candidatul.

Aşadar, adunarea generală şi sondajul desemnează candidaţii acolo unde sunt mai mulţi în competiţia internă”, ne-a declarat deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.