Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Județean Vâlcea: Sunt 102 argumente pentru ca românii să creadă că locul lor este în țară

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu este de părere că PSD a rămas în agenda românilor și că partidul profund conectat la rezolvarea problemelor românilor.

„Zilele acestea au fost extrem de agitate şi pline de evenimente importante. Am un sentiment de satisfacţie pentru toate măsurile propuse de noi, întrucât PSD demonstrează că a rămas în agenda oamenilor.

Trecerea legii prin care au fost eliminate cele 102 taxe nefiscale este o mare victorie pentru români şi pentru clasa de mijloc pe care partidul nostru o doreşte a fi mai puternică. Sunt, aşadar, 102 argumente pentru care românii trebuie să creadă că locul lor este aici în ţară.

Eliminarea acestor taxe înseamnă rezultate concrete, cum ar fi eliminarea birocraţiei şi scăderea presiunii de pe bugetele familiilor de români.

Toate aceste măsuri susţinute de PSD demonstrează, încă o dată, că am rămas partidul profund conectat la rezolvarea problemelor concetăţenilor noştri.”