Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU: Nu vom mai accepta lovituri fără să lovim și noi

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a spus, la ultima conferință extraordinară a organizației județene, că PSD se află la răscruce, iar filiala din Vâlcea PSD Vâlcea nu va mai accepta lovituri fără să lovească: „Vom face un rebranding al relației pe care o avem cu tinerii”.
În opinia liderului PSD Vâlcea, partidul se află la răscruce: „fie PSD alege să învețe ceva din aceste alegeri și să își facă un update politic general, fie PSD alege calea proiectelor personale și se va alege praful. Ultimele evenimente mă îndeamnă să cred că PSD a ales acea cale prin care să își învețe lecția, să pornească motoarele și să redevină cel mai puternic partid din România. Când spun mă refer și la moțiunea de cenzură care tocmai a fost respinsă”, a spus Constantin Rădulescu.
Liderul vâlcean a afirmat că sunt zile complicate, iar gestionarea situației depinde de modul în care social-democrații se vor comporta în perioada următoare:
„Nu trebuie să ne lăsăm intimidați de acest rezultat. Pentru noi aceste alegeri trebuie să reprezinte un pas înainte. Putem depăși această perioadă revenind la agenda oamenilor și la mobilizarea pe care știm să o facem pe hârtie, dar trebuie să o punem și în practică de la nivelul primar al organizațiilor. (…) Fără 0,04% PSD are 30 % în județul Vâlcea, iar PNL ne-a depășit cu un număr infim de voturi. Să fie acesta rezultatul nostru real? Să fie acesta trend-ul? Eu zic că nu! Într-un județ pentru care, în aproape 3 ani, am semnat contracte și am investit și vom investi aproximativ 250 milioane de euro, bani guvernamentali și europeni, nu cred că acesta este trend-ul, pentru că PSD a făcut treabă, iar eu, ca Președinte al Consiliului Județean Vâlcea, sunt mândru să vă spun că ne-am făcut și ne facem datoria”, a mai spus Rădulescu.
“Judeţul Vâlcea are parte şi de politicieni toxici”
Constantin Rădulescu a mai spus că de acum încolo pesediştii nu vor mai accepta să fie călcaţi în picioare.
„Județul Vâlcea are parte și de politicieni toxici, cum sunt cei de la PNL și USR sau de la PMP. Profund toxici, agresivi, reclamagii și plini de ură, însă le transmit public următorul mesaj: . Nu voi mai accepta la nesfârșit jignirile, nu voi mai accepta la nesfârșit insultele, din partea unora care nu au făcut nimic pentru acest județ, care le-a dat, toată viața lor, serviciu, bani și faimă! Și lor, și neamurilor și acoliților lor. Și, dacă vor continua, vom veni cu dovezi, pentru că această campanie de defăimare publică trebuie să înceteze. Nu vom mai accepta să fim călcați în picioare, pentru că este nedemn, iar colegii mei nu merită așa ceva. Suntem și sunt foarte conectat la agenda publică”, a adăugat Constantin Rădulescu.
Potrivit acestuia, în următoarea perioadă vor fi pornite „motoarele de la nivel local ale partidului”: „Nu ne putem lăsa impresionați și nu trebuie să depunem armele în fața acestui rezultat furat de cei care astăzi se proclamă . Nu o spun numai eu. Uitați-vă câte lucruri apar și ies la iveală legate de procesul electoral. Ceea ce trebuie să facem, însă, este să punem în mișcare cea mai puternică mașinărie politică din România, din județul Vâlcea, iar aceasta este PSD! Rezultatele PSD s-au bazat pe propagandă, dar și pe mobilizare. Vom avea rezultate numai dacă vom face această mobilizare în mod real, la nivelul fiecărei secții de votare. Lucrăm deja la un program în acest sens. Nu trebuie să neglijăm nici rețelele de socializare! Pentru că, din păcate, nu toți membrii noștri distribuie sau fac cunoscute lucrurile bune făcute de partid. Vom face un al relației pe care o avem cu tinerii și avem în lucru, la nivelul județului, două cercetări sociologice ale căror concluzii le voi prezenta în fața fiecărei organizații. Dragi colegi, binele învinge întotdeauna!”, a încheiat Constantin Rădulescu.