Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rădulescu este alături de oamenii din Colonie Nuci

DEVOTAMENT. „În acest cartier al Râmnicului am găsit foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Sunt oameni necăjiţi, pe care soarta îi încearcă şi trebuie să le întindem o mână de ajutor. Sunt în Colonie Nuci şi foarte mulţi copii, cu unul dintre ei m-am şi împrietenit, el ghidându-mi paşii prin zonă. Pentru ei îmi doresc să câştig un post de parlamentar, pentru a putea să îi ajut mult mai mult decât aş putea-o face ca ales judeţean” – ne-a declarat candidatul USL în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, Constantin Rădulescu.   

A doua zi de campanie l-a găsit pe candidatul USL din Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Nord, Constantin Rădulescu, alături de locuitorii cartierului Colonie Nuci. Acolo, tânărul social-democrat a fost însoţit de viceprimarul Râmnicului, Gigi Matei, de fostul consilier local Constantin Vlăduţu, dar şi de actualii aleşi locali Gheorghe Mihăilescu şi Vasile Cocoş. Staff-ul de campanie al candidatului Constantin Rădulescu, format din foarte mulţi tineri de perspectivă, a fost întâmpinat de mulţi oameni, care şi-au spus doleanţele şi şi-au exprimat dorinţa ca pesedistul Constantin Rădulescu să-i reprezinte în Camera Deputaţilor. „În acest cartier al Râmnicului am găsit foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Sunt oameni necăjiţi, pe care soarta îi încearcă şi trebuie să le întindem o mână de ajutor. Sunt în Colonie Nuci şi foarte mulţi copii, cu unul dintre ei m-am şi împrietenit, el ghidându-mi paşii prin zonă. Pentru ei îmi doresc să câştig un post de parlamentar, pentru a putea să îi ajut mult mai mult decât aş putea-o face ca ales judeţean” – ne-a declarat candidatul USL în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, Constantin Rădulescu.

„Îi îndemn pe râmniceni să-l voteze pe Constantin Rădulescu” – viceprimarul Gigi Matei

Aşa cum spuneam, alături de Constantin Rădulescu a fost şi viceprimarul Râmnicului, Gigi Matei, care a preluat toate problemele administrative din zonă, promiţând că le va rezolva cât de curând posibil. Oamenii au cerut ca străzile lor să fie mai bine luminate, paza şi protecţia să fie întărite pentru că furturile din locuinţe s-au înmulţit, precum şi o mai bună colaborare cu autorităţile locale. Locuitorii cartierului Colonie Nuci şi-au arătat mulţumirea vizavi de faptul că străzile sunt mult mai curate, însă mai au multe probleme de rezolvat. „Am intrat în campanie electorală cu tânărul Constantin Rădulescu pentru că sunt convins că el ne poate ajuta foarte mult din Parlamentul României. Aici mă refer strict la legislaţie, o legislaţie care trebuie îmbunătăţită şi care cu certitudine va putea fi schimbată cu ajutorul acestui tânăr care cunoaşte realităţile din teren. Eu îi îndemn pe râmnicenii din Ostroveni şi Colonie Nuci să îl voteze pentru că nu vor regreta” – ne-a declarat viceprimarul Râmnicului, Gigi Matei.

CLAUDIA STANCIU