Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU cere sprijin parlamentarilor PSD pentru ca spitalul de la Bălcești să nu se închidă

Liderii PSD s-au întâlnit, joi şi vineri, la Sinaia şi Braşov, pentru a stabili obiectivele înaintea începerii sesiunii parlamentare. De asemenea, Liviu Dragnea dorește să discute cu parlamentarii PSD și despre strategiile pentru anul electoral 2016, mai ales că există, în acest moment, dispute între PNL și PSD privind modificarea legii alegerilor locale.

La această întâlnire a participat și președintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, care le-a cerut colegilor săi parlamentari, șefilor de la comisiile de muncă din Senat și Camera Deputaților să intervină pentru a-l convinge pe premierul Dacian Cioloș să nu continue o dramă provocată de guvernul Boc și să închidă Căminul pentru persoane Vârstnice de la Bălcești.

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bălceşti a rămas fără finanțare și este posbil ca acesta să se închidă la începutul lunii martie 2016. Contractul de finanțare cu Ministerul Muncii a expirat la 31 decembrie 2015, și dacă acesta nu va fi prelungit 62 de bătrâni, din care 35 netransportabili, sunt în pericol, iar 33 de angajaţi ar putea rămâne pe drumuri.