Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

CONSTANTIN RĂDULESCU: Când ai 7 consilieri PSD la municipiu, eşti oricând vulnerabil!

foto Vocea ValciiDeputatul Constantin Rădulescu, preşedintele interimar al PSD Vâlcea, a comentat sec incidentele din Consiliul Local al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Constantin Rădulescu apreciază că situaţia de la Municipiul Râmnicu Vâlcea cu privire la retragerea atribuţiilor de primar deţinute de Ion Gigi Matei este una care se putea schimba în orice moment.

Deputatul vâlcean mai spune că la fel ca şi la judeţ, pesediştii erau conştienţi de faptul că majorităţile constituite conjunctural pot oricând produce surprize.

Constantin Rădulescu mai afirmă că acesta este stilul agresiv consacrat deja prin care, PNL-ul, folosindu-se de tot felul de tertipuri legislative îşi doreşte acapararea întregii puteri administrative ale judeţului Vâlcea.

“Noi trebuie să fim realişti şi obiectivi pentru că din păcate la nivelul Consiliului Judeţean am pierdut majoritatea politică şi cam atât pentru că de 10 ani toate instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean au fost conduse de reprezentanţi ai PNL. Şi la primărie situaţia este cam aceeaşi pentru că practic, PSD-ul, prin retragerea atribuţiilor de primar deţinute de Ion Gigi Matei, pierde punctual majoritatea politică şi această poziţie pentru că dacă ne uităm la instituţiile din subordinea Consiliului Local, nu prea vedem directori pesedişti. Cu toate acestea, înţeleg că hotărârile vor fi atacate în instanţă şi vom comenta ulterior.

Pentru mine este clar că PSD-ul şi colegii mei trebuie să îşi înţeleagă statutul de partid aflat în opoziţie încă de pe vremea când trăia domnul preşedinte Ion Cîlea, să-i fie ţărâna uşoară, pentru că majoritatea în Consiliul Judeţean este pierdută de undeva din octombrie 2014 dacă nu mă înşel.

Vor fi zile complicate şi pentru mine ca preşedinte şi pentru colegii mei. Unii se vor bucura, alţii ne vor părăsi, dar PSD-ul merge mai departe. Vom rămâne alături de PSD cei care ţinem cu adevărat la acest partid.

Vă asigur că PSD-ul îşi va analiza serios capacităţile de luptă politică şi vom face faţă presiunilor la care vom fi supuşi ca partid politic.”, susţine preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.