Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN NIŢU, omul de care Horezu are nevoie!

A fost primar în perioada 2008 – 2012, a pierdut alegerile pentru că a refuzat să plece de la PDL şi să fie un traseist politic, decontând astfel greşelile de la guvernare ale democrat-liberalilor, însă revine în forţă în anul 2016, cu mari şanse pentru un nou mandat în fruntea oraşului Horezu.

Este vorba despre profesorul Constantin Niţu, care s-a hotărât să candideze din nou. De această dată, Constantin Niţu face parte din echipa câştigătoare a Partidului Ecologist Român, alături de Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu.

În data de 20 aprilie 2016, a avut loca lansarea candidatului PER Constantin Niţu şi în faţa unei audienţe numeroase acesta a vorbit despre realizările din mandatul său, dar şi ce mai trebuie făcut în oraşul Horezu. În faţa oamenilor adunaţi în prezenţa liderilor de la Vâlcea, Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu, Niţu şi-a prezentat programul punct cu punct, sub deviza: Am promis, am făcut. Ceea a rămas nerealizat, Constantin Niţu a promis că le va duce la bun sfârşit în mandatul 2016 – 2020.