Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Consilierul judeţean Victor Stănculescu a dat tonul donaţiilor în politica vâlceană

El propune ca toţi parlamentarii, aleşii judeţeni şi municipali să doneze câte 1.000 lei echipei de handbal Oltchim. Însă noi venim cu o propunere mult mai interesantă: o parte din indemnizaţiile acestora pot fi donate şi către familiile sărace, copiii bolnavi sau bătrânii abandonaţi. Poate numai aşa reuşesc să-şi „spele” păcatele!  

Nu s-ar fi aşteptat nimeni, dar, în final, s-a produs minunea. Unul dintre liberalii de vază ai Vâlcii, avocatul consilier judeţean Victor Stănculescu, a băgat mâna-n buzunar şi a donat o sumă frumuşică echipei de handbal Oltchim, 1.000 de lei. Sigur, gestul este unul frumos şi până acum, trebuie remarcat, este singurul politician care a dat bani din propriu-l buzunar în scopuri nobile. Tocmai de aceea, liberalul le propune parlamentarilor, consilierilor judeţeni şi municipali să nu se mai zgârcească şi să doneze şi ei câte 1.000 de lei pentru a pune umărul la salvarea echipei de handbal Oltchim Rm. Vâlcea. „Propunerea mea este ca, luna aceasta, toţi consilierii judeţeni, municipali, preşedintele CJ, cei doi vicepreşedinţi, primarul Râmnicului, cei doi viceprimari, dar şi parlamentarii vâlceni să doneze clubului de handbal câte 1.000 de lei. Nu este o sumă mare pentru niciunul dintre aceştia, însă, dacă se adună aceşti bani, se strânge ceva. Sunt câteva sute de milioane de lei vechi care ar reprezenta o gură de oxigen pentru CS Oltchim, care, să nu uităm, are şansa de a atinge o performanţă incredibilă: să câştige Liga Campionilor” – susţine avocatul Victor Stănculescu, consilier judeţean PNL.

Ar fi un bun început pentru politicienii din Vâlcea, care, mai apoi, ar putea continua donaţiile şi către copiii sărmani, bătrânii abandonaţi sau familiile nevoiaşe din judeţului nostru, care, din păcate, se înmulţesc văzând cu ochii.

Stănculescu cere ajutor şi la Bucureşti  

Revenind însă la echipa de handbal etalon a judeţului Vâlcea, consilierul judeţean PNL, Victor Stănculescu, îi cere, printr-un comunicat de presă, şi primarului Bucureştiului, Sorin Oprescu, să se ţină de cuvânt şi să dea clubului vâlcean şi celelalte 8 miliarde de lei din cele 10 miliarde de lei promise. „Ştiu că, în Vâlcea, industria este la pământ, că sunt probleme deosebite în toate domniile de activitate, dar sunt câteva sute de firme care ar putea da câteva milioane de lei vechi, fără a-şi pune în pericol activitatea. Să nu uităm că, dacă în lume se mai vorbeşte laudativ despre judeţul nostru, asta se întâmplă datorită echipei de handbal Oltchim. Primarul municipiului Bucureşti a promis clubului 10 miliarde de lei vechi. Din câte am înţeles, însă, a dat doar vreo două. Sper că va veni foarte curând şi cu diferenţa. Oamenii s-au bazat pe cuvântul lui şi ar fi păcat să le înşele aşteptările” – mai spune consilierul judeţean.

În final, el a reamintit că cei care doresc să facă donaţii la CS Oltchim, au la dispoziţie un cont în lei – RO48 BRDE 390SV 352063 33900 şi unul în euro – RO44 BRDE 390SV 352064 13900, ambele deschide la BRD.

CLAUDIA STANCIU