Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Comunicat de presă: Opoziţia se face cu caractere!

Ca urmare a votului a trei dintre consilierii judeţeni liberali, cot la cot cu coaliţia majoritară din Consiliul Judeţean Vâlcea, în cadrul şedinţei ordinare de vineri, 31 august 2018, pentru corecta informare a opiniei publice vâlcene, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, face următoarele precizări:

Cu regret, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, trebuie să recunoască public ca în rândul membrilor liberali există şi persoane care pot oricând deveni instrumente de manipulare ale Puterii PSD-ALDE pentru atingerea unor scopuri şi interese personale sau de grup. Este cazul celor trei consilieri judeţeni PNL, care au ales să încalce deliberat hotărârea partidului pentru a se pune în slujba PSD-ului şi acoliţilor săi.
Votul acordat de cetăţeni pentru Consiliul Judeţean a fost un vot politic pentru PNL, nu nominal pentru o persoană sau alta. De aceea, cei care formează astăzi grupul aleşilor judeţeni ar trebui să voteze, respectând deciziile partidului adoptate cu vot majoritar, democratic şi statutar, nu să aleagă să îşi rezolve vreun interes personal, cu ajutorul celor care din nefericire conduc astăzi destinele judeţului.

Din păcate, aceşti trei consilieri judeţeni PNL, la care facem referire, au ales să se vândă pentru câţiva arginţi, funcţii sau alte interese pur personale şi să încalce deliberat statutul partidului. Un politician care nu îşi respectă propriul partid nu are ce căuta în rândurile sale. Acesta este şi principalul motiv pentru care preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, le recomandă celor trei consilieri judeţeni aleşi pe lista PNL să dea dovadă de o ultima fărâmă de moralitate şi să facă un pas înapoi, să demisioneze din funcţiile obţinute de pe urma partidului şi să facă loc altor persoane care respectă partidul, statutul şi deciziile lui.

Ne exprimăm convingerea că timpul va dovedi faptul că votul de vineri pentru proiectul de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor imobile teren şi construcţie garaj cu 5 boxe din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin Instituţia Prefectului–Judeţul Vâlcea, în domeniul public al judeţului Vâlcea, a fost unul care nu urmăreşte vreun interes obştesc, ci doar interese personale imobiliare ale celor aflaţi vremelnic la putere în judeţul Vâlcea.

În calitate de preşedinte al filialei Vâlcea a PNL, deputatul Cristian Buican, nu va mai tolera nicio atitudine, a oricărui membru PNL Vâlcea, indiferent de numele său, contrară statutului partidului, hotărârilor forurilor judeţene şi naţionale de conducere a PNL sau orice alt comportament politic de colaborare cu reprezentanţii PSD. Atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, PNL şi-a asumat că nu va colabora cu cei de la PSD, fiind adoptate în acest sens o serie de hotărâri a forurilor naţionale.

Partidul Naţional Liberal este singura forţă politică ce poate opri politica anti-naţională a celor de la PSD şi va continua să „lupte până la capăt” pentru a opri, cu toate mijloacele democratice aflate la dispoziţie, distrugerea acestei ţări şi a acestui judeţ din ghearele „ciumei roşii”. Pe această cale, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, asigură toţi membri şi simpatizanţii PNL, dar şi pe toţi ceilalţi cetăţeni ai judeţului Vâlcea, că Partidul Naţional Liberal nu va abdica de la principiile sale şi va continua lupta cu cei de la PSD şi cu toţi cei care îşi urmăresc interesele personale, în detrimentul interesului cetăţenilor.

• Cabinet preşedinte PNL Vâlcea, Deputat Cristian Buican