Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Cocosul” Ponta striga cucurigu din sifonier cu usa inchisa!

• In fata presedintelui Parlamentului European,

Curajosul nostru premier Victor Ponta a declarat, la 6 ianuarie, că europarlamentarul german Elmar Brok este „demagog, iresponsabil şi populist”, care are o gândire „nazistă, fascistă”, ceea ce a starnit reactii negative la Bruxelles. Replica insultatoare a fost determinata de aprecierea europarlamentarului german precum ca imiganţii (printre care si cei romani) vin în Germania doar pentru Hartz IV (ajutor de şomaj), alocaţia pentru copii şi asigurarea de sănătate si pentru a se preveni intrarile multiple a afirmat ca „ar trebui să ne gândim la luarea de amprente”. In replică, premierul Victor Ponta a declarat: „Avem politicieni demagogi, iresponsabili, populişti, cum e domnul Brok, care au intervenit dese ori şi în România şi erau foarte bine mediatizaţi de presa băsistă, ca nişte extraordinari europarlamentari. Dar, cu această ocazie, am aflat ce gândesc despre români: că trebuie să ne amprenteze, că trebuie să fim toţi eventual ţinuţi în spatele unor garduri electrificate. Ăştia sunt prietenii lui Macovei. Ce vă miră? De fapt, şi gândesc la fel. O gândire nazistă. Şi doamna Macovei are o gândire fascistă, nazistă. Şi domnul Brok la fel. Cine se aseamănă, se adună”, a spus CopyLAS-ul. Tras la raspundere, „Il Doctore” Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că a discutat cu preşedintele PE, Martin Schulz, pentru a lămuri situaţia declanşată de declaraţiile lui Elmar Brok şi că din discuţie a înţeles că acesta nu se referea la amprentarea tuturor românilor, astfel că şi reacţia sa a fost nefericită.

„Regret reactia nefericita fata de Brok”

Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, l-a sunat pe „civilizatul” individ roman, pentru a lămuri situaţia declanşată de declaraţiile parlamentarului Elmar Brok şi de reacţia acestuia. Scuzele lui tampite, ca de obicei, au cuprins justificari precum ca „am înţeles şi am toată încrederea, din ceea ce mi-a spus domnul Schulz, că declaraţia lui Elmar Brok a fost, nu ştiu, fie greşit înţeleasă, fie greşit tradusă în presa română şi că nu se referea la amprentarea tuturor românilor în Germania. În aceste condiţii, evident că am spus că, dacă nu se referă şi nu vorbea domnul Brok de amprentarea românilor, evident că, atunci, şi reacţia mea este nefericită şi regret că am folosit un cuvânt dacă acea situaţie nu exista. Important pentru mine – şi i-am spus şi preşedintelui Schulz şi a fost de acord – este că nu vom lăsa niciodată nesancţionată o poziţie de acest gen împotriva românilor şi apreciez foarte mult că şi Martin Schulz, şi alţi oameni politici de relevanţă europeană au spus foarte clar că nu este normal şi că nu vor accepta niciodată”.

C(M)arlanul tot c(m)arlan ramane!

Dupa cum se vede, mitomanul pesedist nu si-a pierdut indemanara in a minti si, drept urmare, si-a certut scuze unionistilor europeni, transmitandu-i presedintelui Schulz ca regreta reactia nefericita fata de Brok, cu mentiunea ca „poate a tradus presa gresit”. Recunoasteti interpretul, nu? Iar ca sa-si „onoreze” educatia si bunul simt, in conditiile scuzelor prezentate, a uitat sa ceara scuze si europarlamentarei Monica Macovei pe care a insultat-o „la pachet” cu Elmar Brok. Numai ca europarlamentarei noastre ii cere scuze poporul roman care deabia acum vede ca a gresit dand votul unui astfel de individ necivilizat!