Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Claudia Mihaela Banu, prima poziție la Senat din partea PNL

Notarul Claudia Mihaela Banu este cea pe care liberalii au pariat că va câștiga un mandat de senator în Parlamentul României. Județul Vâlcea are repartizate două mandate de senator, iar unul cu siguranță va fi câștigat de Claudia Banu și de echipa sa liberală. Având o bogată experiență profesională în spate, Claudia Mihaela Banu susține că a venit vremea să se implice în politică și să-și lase amprenta și în acest domeniu. Vine dintr-un mediu care înțele cu ce se confruntă atât oamenii de rând, cât și cei de afaceri și crede că va reuși să inițieze legi care să vină în beneficiul oamenilor.

”Urmează o campanie grea, din toate punctele de vedere, dar județul Vâlcea are nevoie de o nouă viziune, de o reașezare economică dezvoltată pe infrastructură durabilă și o atenție deosebită acordată nevoilor valcenilor, de toate vârstele.
Alături de colegii din Partidul Național Liberal, putem construi un viitor mai bun în Vâlcea, pentru noi și copiii noștri! Însă pentru a realiza asta, trebuie ca dumneavoastră să sprijiniți prin vot, această nouă etapă în evoluția societății.
#DezvoltămJudețulVâlcea #Reușim!Împreună”, susține Claudia Mihaela Banu.