Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CLAUDIA BANU: Vom face o campanie electorală de bun simț!

Partidul Național Liberal are așteptări mari la Vâlcea. Faptul că prima poziție pentru Senatul României este ocupată de o femeie, Claudia Banu având o temeinică carieră de notar în spate, arată dorința PNL de a se reforma și de a ieși în față cu oameni tineri, capabili și care au demonstrat în viețile lor profesionale că pot avea succes.
Claudia Banu, nominalizarea PNL Vâlcea pentru Senat, corespunde foarte bine, acestui tipar de nou politician liberal și cu siguranță va performa în politică pentru că știe ce vrea.
Prin comparație cu alţi ani electorali, liberalii speră la Vâlcea să obțină un mandat de senator și trei de deputați. Chiar dacă lupta a fost una strânsă pentru locurile eligibile, acum liberalii vâlceni fac front comun înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile din data de 6 decembrie 2020.
Conform spuselor Claudiei Banu, campania electorală a PNL Vâlcea va fi una de bun simț, bazată pe proiecte și nu pe fantasmagorii. ”Nu cred că agresivitatea are ce căuta în această campanie electorală. Aceste alegeri trebuie privite ca pe o competiție în care cel mai bun învinge. În timpul campaniei trebuie promovate valori sănătoase, proiecte de dezvoltare a județului. Noi, liberalii, avem o viziune de dezvoltare a județului și sunt sigură că vâlcenii ne vor susține pentru că vor să câștige mai bine aici, la ei acasă”, ne-a declarat Claudia Banu.