Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CLAUDIA BANU: Nu vom face nicio alianță post electorală cu Mircia Gutau si PER

La ultima sa conferința de presă, primarul Mircia Gutau a declarat că dupa alegerile din acest an este dispus să facă alianță cu orice partid din Consiliu Local, inclusiv cu PNL, pentru binele orașului.
Replica liberalilor nu a intarzit sa apara si prin vocea presedintei de la municipiu, Claudia Banu, au facut cunoscut faptul ca nu se vor alia în Consiliu local cu Mircia Gutau.
„Până mai acum ceva timp, Mircia Gutău promitea râmnicenilor că PNL nu va mai obține niciun mandat în Consiliul Local la alegerile din 2020. Azi, după îndelungi analize și calcule cu rest, anunță – același „încă primar” din cauză de COVID – că este posibil să facă alianță cu PNL, după aceste alegeri.
Promit doar atât – 4 ani de insulte, bătăi de joc și amenințări nu vor fi șterse cu buretele. Mai mult de atât, PNL a fost mereu vocea cetățenilor nemulțumiți din municipiu și în Consiliul Local sau prin intermediul presei, am ridicat numai probleme administrative, nu politice. De fiecare dată însă, așa zisul dialog s-a transformat în replici politice, acide, agresive, puse în antiteză cu cea „mai bună colaborare de când sunt primar”, sub egida „alianța binelui”. Când a început și unde s-a terminat acest „bine”, domnule primar? Și pentru cine mai exact?
Singura alianță pe care PNL o va face, este cu cetățenii acestui oraș, alături de singurul candidat care și-a asumat această grea misiune de reconstrucție administrativă, Virgil Pârvulescu!”, susține președinta Pnl Râmnicu Vâlcea, Claudia Banu.