Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: stiripesurse.ro

Cine stă în spatele denunțurilor Olgutei Vasilescu

foto: stiripesurse.roPrimarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a rupt tăcerea! Invitată, sâmbătă, la emisiunea Q&A moderată de Alessandra Stoicescu, fiind prima apariție publică după decizia Curții de Apel, edilul a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse de procurorii DNA, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Întrebată fiind cine stă în spatele denunțurilor sale, primarul Craiovei a spus că procurorii DNA au în vedere un grup de denunțători, care sunt prieteni între ei.

„Acolo este vorba de un grup de denunțători, care sunt prieteni între ei, dintre care doi fac acuzații și alți doi spun că i-au auzit vorbind. Deci, nu că au vreo treabă cu mine că poate m-au văzut în viața lor. I-au auzit pe ceilalți doi vorbind, că așa se fac probele în România. Acei oameni de afaceri au încercat la un moment dat să-mi ceară ilegalități și m-am opus categoric. Nu i-am denunțat. Eu n-am făcut niciodată un denunț și nici nu vreau vreodată să ajung să fac un denunț împotriva cuiva.” a declarat Olguta Vasilescu potrivit stiripesurse.ro.