Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cecilia Văduva a fost numită de premierul Orban în conducerea Ministerului Fondurilor Europene

Cecilia Văduva a fost numită printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, în funcția de Secretar general adjunct în Ministerul Fondurilor Europene, decizie publicată în Monitorul Oficial al României nr. 245 din 18 mai 2020.

Cecilia Văduva este membru PNL VALCEA, consilier județean PNL în acest mandat, făcând parte din din echipa de conducere a OFL Vâlcea. 
În calitate de Secretar general adjunct în Ministerul Fondurilor Europen va coordona mai multe departamente si programe operationale din minister.
Este de profesie economist dar si absolvent al Universitatii de inginerie, are un master în managementul administratie publice, si are în portofoliu o serie de specializări în domeniul accesarii fondurilor europene, resurselor umane și al administrării afacerilor.
A acumulat o vasta experienta profesionala in managementul proiectelor finantate din fonduri europene, manager de proiect, formator de competente antreprenoriale si scriere planuri de afaceri, a initiat si indrumat cu succes tinerii pentru infintarea propriilor afaceri si antreprenori in dezvoltarea afacerilor existente prin accesarea de fonduri europene.
De asemenea, a ocupat funcția de consilier superior Control Masuri Active in cadrul AJOFM Vâlcea dar si de manager în sectorul privat.
Experiența profesională este completată de activitatea în administrația publică, deținând funcția de consilier județean la CJ Valcea.