Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cătălin Drulă: ”Epidemia de incompetenţă face ravagii în Guvernul României”

Nicolae Ciucă, încearcă să se laude cu investiţiile, dar spune el însuşi că realizarea planului de investiţii pe 2022 era, în luna iulie, abia „undeva la 30%”!

Cum așa? Modul de lucru al Guvernului ni-l indică rectificarea bugetară, care prevede cheltuieli suplimentare de aproape 34 de miliarde de lei, din care mai puțin de o zecime (3,2 miliarde de lei) merg către investiții. Restul, în datorii și în consum! PSD-PNL-UDMR acționează ca un parazit care își consumă gazda.

Stadiul jalnic al investiţiilor ne arată încă o dată că ei nu ştiu să guverneze. USR le repetă guvernanților că suntem în plină criză economică și că măsurile necesare au fost propuse deja. Vă dau un singur exemplu: Germania a adoptat ieri scăderea TVA-ului la gazele naturale de la 19% la 7%. USR propune aceeași măsură în România de 10 luni, dar proiectul de lege a fost respins de PNL și PSD!

Între timp, ei cresc cheltuielile în neștire:

– PNDL 3 – Anghel Saligny;

– pensii speciale;

– sporuri aberante;

– creșteri de salarii în ministere și agenții;

– scheme de ajutor de stat pentru grupuri de interese.

Toate acestea trebuie plătite de români, din banii care ne-ar fi putut scoate din criză! Orice guvern responsabil din lume ar fi strâns cureaua și nu ar fi crescut taxele. PSD-PNL-UDMR fac exact opusul și ne îndatorează mai mult decât oricând, pentru a-și plati clientela.