Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Candidatul PPDD în Colegiul Horezu, Mihai Tănăsescu, vine în ajutorul oamenilor din Băbeni

Oraşul Băbeni, spre seară, noiembrie 22, anul 2012… „Eu unde votez?… Nu ştiu carte”… se adresează o femeie candidatului PPDD la Camera Deputaţilor, domnul Tănăsescu Mihai. “Mi-e frică că nu-mi mai dă ajutorul social”, a fost părerea unor localnici, conturându-se astfel ideea că oamenii sunt dominaţi de frică. Tănăsescu Mihai, omul care doreşte şi poate să schimbe în bine viaţa celor din oraşul Băbeni, este sigur că numai oferind oamenilor soluţii, putem ieşi împreună din criza economică. Tocmai de aceea, programul de finanţare agricolă al candidatului PPDD la Camera Deputaţilor are la bază iniţiativa individuală, asocierea profesională şi asistenţă tehnică de specialitate. Acesta se va realiza prin dezvoltarea regională şi o experienţă competiţională pentru viitoarele programe, care se vor dezvolta în zonă.

Locuitorii din Băbeni, în pofida  nenorocirii existenţiale, creată de lipsa locurilor de muncă, au primit cu multă atenţie şi bucurie Programul candidatului PPDD, domnul Tănăsescu Mihai, dând astfel dovadă de o autentică valoare morală, spre deosebire de politicienii USL, care au minţit şi batjocorit cetăţeanul, folosindu-l în interesul de grup în perioadele electorale.

**********************************************************************************************************************************

• Candidatul PPDD în Colegiul Horezu, Mihai Tănăsescu promite

FRANCEŞTIUL SĂRĂCIEI, VIITOR CARTIER AL ORAŞULUI AGRICOL

Comuna Frânceşti, anul 2012, noiembrie, ziua 22, orele prânzului… abia trecuse staff-ul USL-ului… uliţele cu asfalt turnat din banii localnicilor, fără canalizare şi cu rigole de pământ, ici-colo cu dero uzat menajer… prinseră vuiet şi se aglomerară de localnici la apariţia caravanei candidatului PPDD la Camera Deputaţilor, domnul Tănăsescu Mihai.

În mod cu totul şocant, sătenii, îmbrăcaţi simplu şi cu privirea încrâncenată, prinseră curaj şi îi destăinuiră candidatului PPDD la Parlamentul României problemele lor… parcă revedem o femeie plângând că i se luase şi ajutorul social din cauză că încă mai păstra în gospodărie o drujbă folosită cândva de nepoţii săi, plecaţi la muncă în străinătate… femeia rămăsese cu două nepoate şi, în disperarea sa, spunea că nu are cu ce să le crească. Candidatul PPDD în Colegiul Horezu, Mihai Tănăsescu, consideră că astfel de cazuri disperate nu trebuie rezolvate singular, ci trebuie să le oferi oamenilor o şansă de a munci şi de a câştiga cinstit la ei acasă. Tocmai de aceea, Mihai Tănăsescu a lansat programul “Oraşul Agricol al Viitorului” şi în comuna Frânceşti.

Oamenii interesaţi au completat  formulare de înscriere în Programul de Finanţare Agricolă, acest lucru fiind un prim semnal că  proiectul va avea succes în zona Horezului. Precizăm că cererile se primesc în continuu la sediul de campanie al candidatului PPDD, domnul Tănăsescu Mihai şi la reprezentanţii PPDD din Colegiul 6 Horezu.