Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CANDIDAT SURPRIZĂ al PNL care rade tot la Primăria Râmnicu Vâlcea!

Anul 2016 este un an politic complicat, cu două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare. Primul test electoral este cel al alegerilor locale, care vor avea loc în iunie, iar la Râmnicu Vâlcea se anunţă câteva luni fierbinţi, mai ales că, deocamdată, nu se cunosc candidaţii de la cele mai importante partide PSD şi PNL.

PSD Vâlcea stă oarecum mai bine la acest capitol având un primar interimar în funcţie, Ion Gigi Matei, cu mari şanse de a fi anunţat şi candidat, dacă doreşte şi el acest lucru.

Deşi iniţial se anunţase că cel care va candida din partea PNL va fi fostul primar Mircia Gutău, după declaraţiile Alinei Gorghiu, că PNL nu are nevoie de condamnaţi, Gutău s-a retras, iar PNL a rămas cu ochii-n soare.

Acum, liderii PNL Vâlcea caută cele mai bune soluţii de a ieşi onorabil din această bătălie electorală. Un liberal mai hâtru chiar ne-a spus: „Gorghiu vrea voturi sau ce? Ştie ea cum se obţin voturile? Mă îndoiesc”.

Însă, fideli principiului că o bătălie e pe jumătate câştigată dacă te prezinţi la ea, liberalii trâmbiţează că au găsit soluţia salvatoare pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. „O să venim cu o surpriză mare. O să vedeţi. Niciunul dintre cei care sunt acum în competiţia internă nu va rămâne candidaţi. Este un liberal vechi, cu pedigree”, ne-a dezvăluit sursa noastră.