Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bulacu(lui) îi surâde şefia PDL Vâlcea

SPERANŢE. În faţa jurnaliştilor, Romulus Bulacu a început să se laude cu experienţa şi ataşamentul său faţă de partid, trăgând un clar semnal de alarmă că se vrea lider la PDL Vâlcea.

Se apropie războiul în PDL Vâlcea. Asta pentru că în data de 30 noiembrie a.c., democrat – liberalii vâlceni îşi vor alege noile structuri de conducere. Sigur, jocurile politice de culise au început de mult, iar loviturile la „gioale” între pedelişti sunt la ordinea zilei. În luptă se zvoneşte că se vor înscrie mai mulţi candidaţi, iar printre aceştia se pare că se va număra şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu. Acesta se visează de mult timp lider al PDL Vâlcea, însă, neavând susţinerea necesară, s-a mulţumit până la urmă doar cu postul de prim-vicepreşedinte, pentru că a pierdut lamentabil în faţa actualului preşedinte Dorel Jurcan. Timpul a trecut totuşi şi pretenţiile Bulacu(lui) au crescut, iar acum crede că are şanse reale să devină şeful democrat – liberalilor.

La ultima sa conferinţă de presă, Romulus Bulacu a declarat că nu s-a decis dacă va candida sau nu, însă nu a ezitat să se caracterizeze şi să se laude cu experienţa şi ataşamentul său faţă de partid. Mai mult, acesta a spus că, în cazul în care va fi ales, va miza foarte mult pe echipă pentru a face din PDL la Vâlcea un partid care să conteze la alegeri. „Nu m-am decis sută la sută dacă voi candida, dar o voi face în următoarele zile. Mă recomandă, spun eu, experienţa de conducere pe care o am şi faptul că am rămas fidel acestui partid şi în perioadele grele. În ceea ce-l priveşte pe Dorel Jurcan, trebuie să rămână în structurile de conducere, avem nevoie de aportul oricărui om cu experienţă” – a declarat Romulus Bulacu.