Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Buican şi Bulacu şi-au unit forţele împotriva pesedistului Cîlea

Prima conferinţă de presă împreună, prima ieşire în public în care liberalul Cristian Buican şi pedelistul Romulus Bulacu au atacat „la baionetă” PSD-ul, acuzându-i pe social-democraţi de toate relele petrecute în Vâlcea în ultimii 25 de ani.

Sigur, jenant pentru ambii lideri de partid a fost faptul că nu au recunoscut nicio clipă că pentru perioade bune de timp, atât liberalii lui Buican, cât şi pedeliştii lui Bulacu s-au aflat la guvernarea judeţului Vâlcea, alături de pesediştii lui Cîlea. Mai mult, liderul PNL Vâlcea nu are demnitatea de a admite faptul că doi dintre miniştrii PNL ce s-au perindat la conducerea Ministerului Economiei nu au făcut altceva decât să pună umărul la un probabil faliment al combinatului Oltchim, pe care au început de anul trecut să îl vândă la fier vechi. În rest, Cristian Buican şi Romulus Bulacu au intenţii bune, auzindu-le mai că îți vine să îi crezi. Vor o Dreaptă puternică în Vâlcea, care să facă faţă PSD-ului şi cu care să-i „sufle” preşedinţia Consiliului Judeţean lui Ion Cîlea, la alegerile locale din anul 2016. „Judeţul Vâlcea, de peste 25 de ani a fost condus de PSD şi aliaţii săi. Situaţia în care se află azi judeţul Vâlcea este rezultatul a 25 de ani de guvernare de stânga a judeţului. Acum important este că, pentru prima dată în România, se va forma un partid de dreapta, compatibil cu forţa politică de pe partea stângă. Este pentru prima dată când, în România, se vor echilibra stânga cu dreapta şi constat că acest lucru este adevărat şi din agitaţia PSD-ului. Există teama că, în curând, şi în judeţul Vâlcea, se vor face schimbări, care nu au putut fi făcute în ultimii 25 de ani. Este cunoscut faptul că stânga a condus, fără încetare, judeţul, chiar dacă, la nivelul ţării guvernele s-au schimbat. (…) Acum ne interesează ca, pentru prima dată, după 25 de ani, judeţul Vâlcea să fie condus de un reprezentant al dreptei” – a precizat deputatul Cristian Buican.

Bulacu: „În Consiliul Judeţean încercăm să găsim o formulă de a face opoziţie sau majoritate”

La rândul său, Romulus Bulacu a precizat că vor face o analiză a fiecărei localităţi şi vor decide ce măsuri se impun în consiliile locale. „Ne interesează să avem o opoziţie puternică, mult mai bună, acolo unde nu putem să avem majorităţi, iar acolo unde avem majorităţi să ne impunem foarte corect punctele de vedere şi să sprijinim administraţia locală. Sigur, o să încercăm şi în Consiliul Judeţean să găsim o formulă de a face opoziţie sau a face o majoritate. Proiectele de până acum de la Consiliul Judeţean Vâlcea au fost proiecte anoste, foarte puţin importante. Proiecte adevărate nu există şi nu au fost în judeţul Vâlcea pentru a exista controverse” – a spus Bulacu.