Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BUICAN SĂ TRAIASCĂ! VÂLCEA, codaşă la strângerea de semnături pentru demiterea lui Ponta

Liberalii au demarat, la nivelul întregii ţări, o acţiune de strângere de semnături pentru așa-numita ”moțiune socială” privind nemulțumirea față de activitatea Guvernului condus de Victor Ponta și pentru a-i cere demisia acestuia din fruntea Executivului.

Surse din PNL spun că unele dintre organizaţii nu prea şi-au arătat interesul, trăgând mâţa de coadă.

Aceleaşi surse mai spun că pe primele locuri la semnături se clasează liberalii din Constanţa cu 30.000 de semnături, urmaţi de Călăraşi cu 24.000 şi Suceava cu 22.000.

La polul opus regăsim judeţul Harghita, unde liberalii nu au fost deloc interesaţi de acţiunea PNL, adunând aprox. 1.000 de semnături şi Vâlcea, unde s-au strâns doar 3.000 de semnături. Rezultatul de la Vâlcea ne cam miră dacă ne gândim cum se umflă muşchii pe Buican şi cum se împăunează el cu forţa PNL. Ei bine, în condiţiile în care PNL, la Vâlcea, are cel mai mare număr de primari, s-a reuşit strângerea doar a 3.000 de semnături.

Dacă Buican şi ai lui acoliţi ar fi dat mai multă atenţie listelor de semnături şi nu conferinţei judeţene de alegeri de la PSD Vâlcea, unde şi-au băgat coada, sprijinind un anume candidat, atunci poate că ar fi strâns mai multe semnături.