Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Buican i-a „tras-o” lui Stănculescu susţinând un fost pedelist pentru AGA de la Cet Govora

Căzut în dizgraţia liberalilor, după ce a încercat să joacă la mai multe capete şi nu i-a mers, consilierul judeţean Petre Grigore se află în situaţia de a-şi pierde râvnita poziţie de reprezentant al Consiliului Judeţean în AGA la CET Govora.

Nu e puţin lucru să fi agaman la CET Govora, iar Petre Grigore a simţit acest lucru pe pielea sa. Timp de 9 luni de zile, acesta a fost un personaj politic extrem de important, fără de care nicio decizie nu se lua. Însă, i-a venit şi lui Grigore vremea schimbării, aceasta fiind propusă chiar pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean care va avea loc în data de 31 august a.c.

Deja decizia politică s-a luat, joi seara, liberalii votând în unanimitate propunerea de schimbare a lui Grigore cu un consilier judeţean de la fostul PDL, Remus Petrescu, pare-se agreat de toate taberele din PNL.

Surse din interiorul PNL ne-au spus că în competiţie ar fi dorit să se înscrie şi consilierul judeţean Cristian Iliescu, însă candidatura acestuia a fost blocată de preşedintele Cristian Buican. Liderul PNL i-a spus lui Iliescu să stea frumuşel în banca lui că Petrescu este în graţiile tuturor taberelor, văzute şi nevăzute.

Astfel, liberalii au decis că înlocuitorul lui Grigore va fi Remus Petrescu. Aşteptăm cu interes şedinţa de luni a CJ Vâlcea, pentru a vedea faimoasa majoritate a lui Buican.

În mod cu totul surprinzător, Cristian Buican l-a susținut și l-a asumat pe fostul pedelist Remus Petrescu, în condițiile în care această funcție i-o promisese finului său Victor Stănculescu. De altfel, acesta, dezamăgit de buicănismele de toată jena, nici măcar nu a participat la ședința de joi seara, preferând peisajul liniștitor și frumos din Delta Dunării.