Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Buican despre Simion de la AUR, după ce a sărit la gâtul ministrului Energiei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat, luni, chiar la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.
George Simion i-a strigat în față, de mai multe ori, ministrului Popescu, „ești un hoț „, care, la rândul său, l-a făcut prost pe liderul AUR. Sedinta de plen a fost suspendata, iar reactiile politicienilor nu au intarziat sa apara.
„Ca o reacție perfect îndreptățită la acțiunea deputatului George Simion de a suprima dreptul la expresie al unui ministru în cel mai înalt for democratic al țării, Biroul Permanent a luat decizia de a modifica regulamentul Camerei Deputaţilor, astfel încât asemenea gesturi antidemocratice să fie pedepsite aspru. Ca deputat și membru în Biroul Permanent consider că dificultățile reale cu care se confruntă cetățenii trebuie să primească soluțiile politice adecvate din partea responsabililor politici, iar comportamentele necivilizate, agresive și antidemocratice nu se pot ascunde în spatele falsei pretenții că sunt puse în slujba poporului. Din acest motiv le condamn cu fermitate!”, sustine secretarul Camerei Deputatilor, parlamentarul valcean, Cristian Buican.