Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Senatorul de Vâlcea, Bogdan Matei, propunerea PSD pentru Ministerul Sportului

UPDATE: Bogdan Matei votat de CExN și nominalizat pentru Ministerul Tineretului și Sportului!

 

Şedinţă importantă luni, la PSD. Se reunește Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discuţiilor ar trebui să fie remanierea, aşteptată de mult timp. Deși toateă atenția este îndreptată către situația Gabrielei Firea în PSD, pentru vâlceni apar și vești bune. Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, îl suține și a fost deja nominalizat pe senatorul Bogdan Matei pentru preluarea portofoliului Tineretului și Sportului de la Ioana Bran.
De asemenea, conform informațiilor preluate din presa centrală Tudorel Toader păstrează portofoliul justiției. La fel și Lia Olguța Vasilescu, ministrul muncii, dar și vicepremierul Viorel Ștefan va rămâne pe post, deși la un moment dat era aproape sigur că-și va pierde funcția. Și Bogdan Trif, ministrul turismului, ar urma să-și păstreze portofoliul.
Paul Stănescu nu mai rămâne în guvern, după ce l-a înfruntat în față pe Liviu Dragnea, el fiind înlocuit de Ilan Laufer la Dezvoltare Regională.
Mircea Drăghici, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, va prelua Ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Anton, care a fost întârziat pentru lentoarea derulării proiectelor.
La Ministerul Apărării, Dorel Căprar îl va înlocui pe Mihai Fifor, în timp ce Niculae Bădălău va prelua portofoliul Economiei de la Dănuț Andrușcă.