Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Primarul, vicele şi 5 consilieri din Stoeneşti au trecut la PSD VÂLCEA

Transfer de senzaţie în politica vâlceană. Primarul, viceprimarul şi 5 consilieri locali din comuna Stoeneşti – Vâlcea s-au înscris la PSD, după ce odată cu ordonanţa de urgenţă 55 pentru migraţia primarilor şi a aleşilor locali, aceştia s-au declarat independenţi. Adeziunile primarului şi a viceprimarului din comuna Stoeneşti sunt din data de 23 iunie 2015. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Vizavi de această lovitură politică, Constantin Rădulescu a comentat: „Da, vă confirm. Primarul şi viceprimarul din comuna Stoeneşti au completat adeziunile în prezenţa mea. Mă bucur foarte tare pentru că îl apreciez pe domnul primar Dumbravă şi consider că voi avea cu dânsul un parteneriat bun, care va aduce forţă PSD. Şi domnul primar şi domnul viceprimar se vor afla în viitoare echipă de conducere a PSD la nivel de judeţ,

De asemenea, vreau să subliniez faptul că preşedinta organizaţiei PSD Băile Govora, Daniela Oteşanu, a avut o contribuţie majoră la acest nou parteneriat politic”, ne-a declarat Constantin Rădulescu.

Primarul Gheorghe Dumbravă a câştigat alegerile locale în comuna Stoeneşti în anul 2012, pe listele PC. Ulterior, în 2014, când a apărut ordonanţa de urgenţă 55 pentru migraţia primarilor şi a aleşilor locali, acesta, alături de viceprimar şi cei 5 consilieri PC, s-au declarat independenţi.