Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Guvernul Ponta se reuneste dupa gratii

Moto: Justitia incepe sa fie un bun partener al democratiei in Romania!

Astazi, joi, 30 ianuarie 2014, este o zi istorica pentru noua Romanie. Instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie la condamnat pe grandomanul si tupeistul liberal Relu Fenechiu la 5 ani de inchisoare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul. Decizia a fost luata in unanimitate de judecatori, este definitiva si va fi pusa in aplicare imediat. Aceasta noapte n-o va uita Fenechiu, toata viata lui. Ma refer la prima noapte de puscarie, care va fi azi. Probabil, in zilele urmatoare, vom afla ca Fenechiu sufera de vreo 7 boli incurabile si ca trebuie sa mearga, de urgenta, in strainatate, sa se trateze. Ce folos!? In primele 30 de zile va fi la „despaduchiere”, adica in carantina. Iese Bombo din carantina, intra Fenechiu. Se pregateste Dragnea! Oricum, presupunand, prin absurd, ca sunt inhatati toti coruptii din functii publice, de la opinca la vladica, Romania ar ramane fara parlament, guvern, ministere, administratie la toate nivelele, etc. „Noroc” ca DNA, ANI si, in general, sistemul juridic nu are atata personal cat sa poata procesa toate cazurile investigate. 5.304.000 de lei pentru cei 4 sarlatani din dosar, este o buna maniera de a recupera prejudiciile. In plus, 5 ani de puscarie sunt impresionanti. Pedeapsa este exemplara si mai ales prevestitoare de vesti rele pentru cei ca Fenechiu Brothers & Co. Cred ca Voiculescu a facut deja icter… Astfel, se subtiaza PNL-ul. Dupa evolutia lucrurilor, cei care sunt in puscarii pentru un sac de stiuleti furati pentru caldura, ar trebui lasati la vatra si, astfel, sa se faca loc barosanilor ce se preumblau in masini ministeriale. In cele din urma s-a vazut si adevarata fata a PNL-ului, avand varf de lance toti mafiotii partidului. Crin Antonescu parea baiat cuminte prin 2009, insa, acum, si-a aratat adevarata fata si grupurile cu care s-a inhaitat. Asteptam cu interes reactia acestuia. Daca il sustine in continuare pe Fenechiu, devine destul de clar care sunt criteriile lui in promovarea oamenilor in partid, dar si sistemul de valori la care se raporteaza. Dupa cum se vede, exista o mare sete de dreptate in Romania, si asta e un semn bun. Si mai bun ar fi daca oamenii ar iesi si in strada sa intareasca sistemul de justitie.

PS – Totusi, Justitia romana nu are nici un pic de respect fata de artisti. Pictorul Relu Fenechiu ale carui tablouri in 3D au fost vandute la preturi mai mari chiar si decat ale pictorului Nicolae Grigorescu, va sta in spatele gratiilor, pentru urmatorii cinci ani. Rusine justitiei basiste! Numai don’ Kakarau a stiut sa-l pretuiasca pe artistu’ Fenechiu. 

PS 1 – Se implinesc 2 ani de cand am auzit aceasta declaratie: ”Si pot sa va garantez, pentru ca eu cred ca acest Guvern pe care eu il voi propune Parlamentului si Romaniei va fi, repet, cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut”, a subliniat Victor Ponta, in aplauzele celor prezenti. Va dati seama ce superb ar suna un articol: „Victor Ponta s-a predat la Politie”. Sper sa nu fie foarte departe ziua aia. Bravo judecatorilor care nu se tem sa dea astfel de sentinte.