Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Brănescu Ioan Cătălin de la PPU, poziția 4 pe buletinul de vot pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 26 august a.c., la orele 11.00, a avut loc tragerea la sorți pentru cu privire la ordinea pe buletinul de vot a competitorilor electorali la Alegerile Locale pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea.
Sociologul Cătălin Ioan Brănescu, candidat din partea PPU SL, cel mai nou partid de pe scena politică și cu un potențial real de creștere, ocupă poziția a patra pe buletinele de vot. De asemenea, pentru Consiliu Local, lista PPU SL ocupă poziția a șaptea.
Umanistul Cătălin Ioan Brănescu a decis să intre în cursa electorală pentru Primăria Râmnicu Vâlcea din dorința de a-i conecta mai mult pe râmniceni cu primăria și să-i facă parteneri la deciziile din CL.
”Sunt Catalin Branescu, sunt unul dintre voi. Nu sunt politician, nu sunt un om politic. Sunt un tanar sociolog in varsta de 39 de ani, care resimte la fel ca si voi problemele sociale de zi cu zi.
Am decis sa intru in cursa electorala pentru Primaria Râmnicu Vâlcea. Alaturi de echipa Partidului Puterii Umaniste, ne propunem sa oferim ramnicenilor o platforma electronica prin care sa incurajam participarea cetateneasca in procesul decizional la nivelul consiliului local.
Hadeti sa construim impreuna o perspectiva democrat participativa! Oferiti-va voua o sansa. Nu ramaneti doar observatori!”, îi îndeamnă Cătălin Ioan Brănescu pe râmniceni.