Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bogdan Pistol se reinventează politic! Candidează din partea PSD la primăria Râmnicu Vâlcea?

Deşi mai sunt doi ani până la alegerile locale din 2024, partidele au început să se agite şi să caute soluţii, pe care liderii lor le consideră câştigătoare, pentru funcţiile de primar sau preşedinte de Consiliu Judeţean. Acum, la PSD Vâlcea, partidul care conduce în mai toate sondajele de opinie, e agitaţie mare, pentru că sunt câţiva care şi-ar dori să candideze pentru primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Oameni din zona de businnes, oameni care au mai făcut politică, astfel încât pare că PSD are de unde să aleagă, dacă ar dori să-şi nominalizeze un candidat.

Însă, o apariţie publică, deloc întâmplătoare, ne-a atras atenţia. Prezenţa la un meci al Viitorului Dăeşti a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, alături de fostul liberal Bogdan Pistol, le dă palpitaţii unora şi calcule cu virgulă altora.

Bogdan Pistol a fost la un moment dat, în urmă cu 10 ani, un politician de perspectivă, ba chiar a candidat la alegerile parţiale pentru primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi a scos un scor bun. Ulterior, a fost scos pe tuşa politică de liderul PNL Cristian Buican şi s-a apucat de afaceri, unde a prosperat încet şi singur.
Însă se pare că dragostea dintâi nu se uită niciodată pentru că Bogdan Pistol cochează de câţiva ani cu politica, însă din umbră, nu s-a mai expus aşa cum a făcut-o iniţial, susţinându-l pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea pe pesedistul Constantin Rădulescu. Ba chiar, sloganul „Bine faci, bine găseşti”, cu care a candidat Rădulescu în 2020, îi aparţine lui Pistol.

Acum, Bogdan Pistol încearcă marea cu degetul şi vrea să se întoarcă în politică din postura de candidat, probabil la Primăria Râmnicu Vâlcea. Mai e mult până departe, ne mai despart 2 ani până în 2024, însă Pistol ştie că dacă se aruncă într-o asemenea bătălie, trebuie să fie pregătit. Din timp!