Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bogdan Matei și-a încheiat mandatul de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA)

Aproape un an de zile, fostul ministrul al Tineretului și Sportului, Matei Constantin a avut mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board. În data de 13 noiembrie a.c. acest mandat s-a încheiat, iar fostul membru al cabinetului Dăncilă spune că a fost o experiență unică.

”În data de 13 noiembrie a.c., la Bruxelles, în Reuniunea COREPER din cadrul Consiliului Uniunii Europene, va fi oficializată încheierea mandatului meu de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).
Am deținut timp de aproape un an un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board, am colaborat strâns cu colegii mei din Board pentru țelurile comune ale WADA și am făcut eforturi și demersuri oficiale care să contribuie la redeschiderea laboratorului anti-doping de la București, de care România avea mare nevoie.
Țin să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pe durata mandatului meu și celor cu care am lucrat împreună în acest an”, a declarat Bogdan Matei.