Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BOGDAN MATEI: Habarnista de la Educație și-a dovedit incompetența din nou!

Senatorul PSD Bogdan Constantin Matei se arată indignat de modul cum se gestionează situația COVID-19 la Ministerul Educației. Fostul ministru al Sportului consideră că PNL este principalul responsabil pentru lipsa de protecție sanitară și lipsa tabletelor elevilor și cadrelor didactice, dar și Monica Anisie este o habarnistă care nu are ce căuta în fruntea Ministerului Educației.
“Habarnista de la Educație și-a dovedit incompetența din nou! Măști sau tablete nu punem la dispoziție copiilor și profesorilor în schimb lovim dur amenințându-i, fără nicio prevedere legală?!
Mă iertați că întreb doamna Anisie, dar dumneavoastră la purtare ce notă meritați că de 5 luni promiteți tablete copiilor pentru școala online și nu mai vin?
Toată responsabilitatea este pasată către părinți și profesori!
PNL este principalul responsabil pentru lipsa de protecție sanitară și lipsa tabletelor elevilor și cadrelor didactice.
Acum vă întreb distinsă doamnă,ați fost într-o clasă pregătitoare să vedeți cum stau copii alături de doamna învătător? Că tot vă plac controalele…
Rușine! Dragă doamnă nu meritați doar demisă din funcție,meritați exclusă din sistem!” susține senatorul PSD de Valcea, Bogdan Constantin Matei.