Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

BLESTEM! Senatorul Niţu nu scapă de Nicolae!

foto: FacebookE clar. În ultimul timp pe Ion Nicolae, liberalul de mucava şi fost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Vâlcea este urmărit de ghinion. De-abia ce-şi găsise şi el un partid şi îl freca mâinile de fericire că în această campanie electorală va face bani măcar de încă o maşinuţă (ţinând cont că după campania din 2008 Nicolae şi-a tras un Audi Q7, pe care l-a plătit cu banii jos) şi iată că neprevăzutul i-a dat planurile peste cap.

Preluarea şefiei organizaţiei ALDE de la Vâlcea de către senatorul Dan Niţu face ca lucrurile să devină complicate pentru Nicolae deoarece senatorul ştie câţi purici face acesta şi şi-l doreşte cât mai departe de organizaţia lui.

Vă amintim că Nicolae este politicianul cu cele mai năstruşnice idei expuse în spaţiul public, dacă ne gândim doar la propunerea pe care a făcut pe vremea când era consilier local liberal, aceea de a băga calea ferată pe sub pământ la Râmnicu Vâlcea. La vremea respectivă, propunerea a stârnit râsul celorlalţi aleşi locali, iar primarul de atunci, Mircia Gutău l-a trimis înapoi la Berbeşti, unde a lucrat o bună bucată de timp ca inginer minier.