Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătălie cruntă între PSD, ALDE şi PNL pe un candidat, la Bălceşti

Unul dintre cei mai râvniţi candidaţi din judeţul Vâlcea a fost Relu Radu, un economist din oraşul Bălceşti, pentru care s-au bătut trei partide: PSD, ALDE şi PNL.

Relu Radu nu ar fi la prima candidatură pentru postul de primar din Bălceşti, în 2012 el intrând în competiţie din partea PPDD-ului şi pierzând în faţa pesedistului Ion Curelaru la doar 3 procente. De altfel, el a lucrat în Primăria Bălceşti, fiind până acum doi ani şeful Serviciului Audit Financiar, pentru acest post renunţând la funcţia de consilier local pe care o câştigase.

Acum însă, Relu Radu lucrează ca şef de depozit la Damila, iar, ca atare, el a ales să candideze la alegerile locale din data de 5 iunie 2016 sub sigla ALDE Vâlcea, acolo unde preşedinte al partidului este senatorul Dan Niţu. Decizia de a semna o adeziune la liberali – democraţi a fost luată în seara zilei de sâmbătă, 27 februarie 2016.

Cu toate acestea, nici social-democraţii şi nici liberalii nu se lasă mai prejos, ei susţinând în ultima perioadă că Relu Radu este candidatul lor pentru Primăria Bălceşti. Această bătălie pe „viaţă şi pe moarte” s-a datorat faptului că Relu Radu stă extrem de bine în sondajele de opinie, având mult peste 50% la intenţia de vot, ceea ce-l face un candidat redutabil.