Acasă Politică Bătălie cruntă între PSD, ALDE şi PNL pe un candidat, la Bălceşti

Bătălie cruntă între PSD, ALDE şi PNL pe un candidat, la Bălceşti

Unul dintre cei mai râvniţi candidaţi din judeţul Vâlcea a fost Relu Radu, un economist din oraşul Bălceşti, pentru care s-au bătut trei partide: PSD, ALDE şi PNL.

Relu Radu nu ar fi la prima candidatură pentru postul de primar din Bălceşti, în 2012 el intrând în competiţie din partea PPDD-ului şi pierzând în faţa pesedistului Ion Curelaru la doar 3 procente. De altfel, el a lucrat în Primăria Bălceşti, fiind până acum doi ani şeful Serviciului Audit Financiar, pentru acest post renunţând la funcţia de consilier local pe care o câştigase.

Acum însă, Relu Radu lucrează ca şef de depozit la Damila, iar, ca atare, el a ales să candideze la alegerile locale din data de 5 iunie 2016 sub sigla ALDE Vâlcea, acolo unde preşedinte al partidului este senatorul Dan Niţu. Decizia de a semna o adeziune la liberali – democraţi a fost luată în seara zilei de sâmbătă, 27 februarie 2016.

Cu toate acestea, nici social-democraţii şi nici liberalii nu se lasă mai prejos, ei susţinând în ultima perioadă că Relu Radu este candidatul lor pentru Primăria Bălceşti. Această bătălie pe „viaţă şi pe moarte” s-a datorat faptului că Relu Radu stă extrem de bine în sondajele de opinie, având mult peste 50% la intenţia de vot, ceea ce-l face un candidat redutabil.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.