Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BĂSESCU către Tăriceanu: Este timpul să te retragi din politică!

Fostul președinte Traian Băsescu este foarte activ pe rețelele de socializare și nu ratează niciodată vreun subiect al zilei. Unul dintre cei care a intrat în colimatorul lui Băsescu este președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Faptul că Tăriceanu a cerut demisiile lui Kovevi și Stanciu, după achitarea Marianei Rarinca este considerat de fostul șef de stat ca imixtiune nepermisă. Pe Facebook, Traian Băsescu a arătat care este „evoluţia cancerigenă a lui Tăriceanu”.

„Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim ministru, cerea Preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat – Patriciu.

Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Preşedinte al Senatului, cere Preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat – Şova.

Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ţi-a adus înţelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă”, a mai spus fostul președinte.