Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Baronii PSD, suspendaţi pe capete

În mai puţin de 48 de ore, PSD pierde doi baroni extrem de importanţi, aceştia fiind suspendaţi din funcţii din cauza dosarelor penale în care sunt implicaţi. Pe măsură ce se apropie alegerile prezidenţiale, rezistenţa PSD scade văzând cu ochii.

Astfel, preşedintele CJ Constanta, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat în data de 11 august, din funcţie, de către prefectul de Constanţa. Ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului şefului CJ Constanţa este valabil până la încetarea măsurii arestării preventive a lui Nicusor Constantinescu.

De asemenea, presedintele Consiliului Judeţean Brăila va fi si el suspendat, miercuri, de către prefect, după 10 ani de domnie fără întrerupere. Celebrul Gheorghe Bunea Stancu va fi suspendat din funcţie pana la definitivarea cauzei aflate pe rolul instanţei.

Cei doi şefi de CJ îşi vor pierde mandatele doar în cazul în care vor primi sentinţe definitive cu condamnare. De asemenea, liderii CJ din Mehedinţi (Adrian Duicu) şi Prahova (Mircea Cosma) sunt şi ei suspendaţi din funcţie până la finalizarea dosarelor care s-au deschis pe numele lor.