Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aurelian Pavelescu s-a întâlnit cu zeci de tineri, în discoteca Bloody Mary

INEDIT. Candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, Aurelian Pavelescu, a apelat la o idee inedită de a-şi face campanie. Joi, 22 noiembrie, politicianul a organizat, în discoteca Bloody Mary din municipiu, o petrecere la care au fost invitaţi tinerii, care s-au arătat încântaţi de prezenţa acestuia în mijlocul lor.

Aurelian Pavelescu a petrecut o seară de neuitat, în discoteca Bloody Mary din Râmnicu Vâlcea, alături de zeci de tineri, care au dat curs invitaţiei acestuia şi care au dorit să-l cunoască şi să schimbe câteva impresii cu el. „Sunt bucuros că au venit atâţia tineri de bună calitate aici. Putem să purtăm dialoguri degajate, să schimbăm păreri şi să-mi prezinte câteva din ideile pe care le au pentru bunăstarea personală. Mă onorează faptul că-şi doresc să stea de vorbă cu mine şi-mi spun, cu încredere, doleanţele pe care le au”, ne-a spus Aurelian Pavelescu, candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud.

De asemenea, Aurelian Pavelescu, copreşedintele Alianţei România Dreaptă, a mai precizat că  reorganizarea OLTCHIM nu se poate face decât după consultarea şi cu acordul salariaţilor companiei. „Salvarea locurilor de muncă este principalul obiectiv al oricărei formule de privatizare. Situaţia în care se află acum OLTCHIM este consecinţa negocierilor secrete şi a actelor de corupţie care au condus la distrugerea societăţii. Cei care au contribuit, prin acţiuni concrete sau prin pasivitate, mai ales oameni cu responsabilităţi politice, la distrugerea OLTCHIM trebuie să plătească. Aceştia nu se mai pot ascunde, iar tăcerea lor îi acuză în mod direct. Victor Ponta şi ministrul Chiţoiu refuză să vină în faţa angajaţilor OLTCHIM şi să dea socoteală pentru faptele lor iresponsabile”, ne-a mai spus el.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU