Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aurel Vlădoiu vrea să schimbe în bine viaţa locuitorilor din Colegiu Horezu

ACTIV. Deputatul USL Aurel Vlădoiu, candidatul Alianţei în Colegiul Horezu, a participat, în ultima săptămână, la ample acţiuni populare în Cernişoara, Costeşti, Bărbăteşti şi Horezu. Prima jumătate a acestei săptămâni a fost încărcată de evenimente pentru Aurel Vlădoiu – candidatul Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor. Parlamentarul zonei Horezu s-a deplasat din nou, în fiecare zi, în mai multe localităţi, unde s-a întâlnit cu mii de oameni care l-au asigurat că vor alege USL la alegerile din 9 decembrie.

Campanie „din casă-n casă” la Costeşti şi Cernişoara

În data de 19 noiembrie, deputatul Vlădoiu s-a deplasat la Costeşti, unde a făcut planuri comune cu primarul Toni Peştereanu pentru cele două săptămâni până la alegerile parlamentare. „Am stabilit cum se vor derula acţiunile de la hramul de la Parohia Păpuşa, hramul de la Parohia «44 Izvoare» şi inaugurarea Căminului cultural de la Pietreni. Tânărul nostru primar de la Costeşti este un bun gospodar, care va schimba mult viaţa locuitorilor din comunitatea sa”, declară Aurel Vlădoiu. Apoi, la Cernişoara, a avut loc o întâlnire comună cu staff-urile de campanie ale PSD şi PNL, fiind stabilită data de 28 noiembrie ca zi de campanie „din casă-n casă”, care se va încheia cu o adunare populară la Căminul cultural. „Lucrurile sunt bine organizate şi sper să avem o prezenţă pe măsură la alegerile din 9 decembrie şi un scor foarte bun. Oamenii sunt hotărâţi să voteze USL şi ne-au făcut câteva recomandări pentru programul de guvernare”, a mai spus Aurel Vlădoiu.

Întâlniri cu peste 1.000 de oameni la Bărbăteşti

În data de 21 noiembrie, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor a fost prezent în comuna Bărbăteşti, unde a discutat cu echipa de campanie şi cu primarul Constantin Bănacu. De asemenea, Aurel Vlădoiu şi Dan Niţu – candidatul USL pentru Senatul României au participat la hramurile bisericilor din Mierleşti şi Drăgăneşti „În comuna Bărbăteşti m-am întâlnit cu cel puţin 1.000 de locuitori. Spre surprinderea mea, oamenii au fost intoxicaţi de PDL, întrebându-mă dacă li se vor tăia pensiile… Dimpotrivă! În programul de guvernare al USL este stabilit clar că vom indexa în fiecare lună pensiile cu rata inflaţiei şi cu nivelul salariului mediu pe economie. A fost ridicată şi problema locurilor de muncă, mai ales pentru cei care lucrează la Oltchim. Deja, după cum ştie toată lumea, patru secţii de la combinatul vâlcean lucrează, fără cea de PVC, care este legată ca producţie de piroliza de la Piteşti. Guvernul Ponta face tot ce-i stă în putinţă pentru a continua activitatea la combinatul vâlcean şi pentru a găsi un investitor strategic care să continue modernizarea şi să păstreze, chiar să sporească, locurile de muncă. Locuind într-o zonă cu multe livezi de meri şi pruni, cetăţenii din Bărbăteşti mi-au transmis că centrele de colectare de fructe sunt absolut necesare”, declară deputatul Vlădoiu.